• Vaše nekretnine su verovatno imovina najveće vrednosti koju posedujete. Stoga je njena prodaja, kupovina, ili izdavanje jedan od najsloženijih i najstresnijih poslova. Ukoliko želite da prodate, kupite, ili iznajmite nekretninu najbolje je da angažujete agenciju-posrednika u prometu i zakupu nekretnina, koji će da Vas vodi kroz taj proces.

   Ako se odlučite da sami prodajete, kupujete, ili iznajmljujete nekretninu, rizkujete da taj posao obavite pod uslovima koji su nepovoljni za Vas, ili da se javno izložite opasnosti da neko ugrozi Vašu bezbednost, zbog toga što zna da raspolažete, ili da ćete raspolagati većom svotom novca kada prodate nekretninu.

   Pri prodaji nekretnine, prvi i najvažniji korak je procena vrednosti nekretnine. Važno je da Vam neko, a svaka agencija-posrednik je dužan, da objektivno mišljenje o ceni nekretnine koju prodajete. Neophodno je da vlasnička dokumentacija nekretnine koju prodajete bude ispravna, da bi kupac koji je zainteresovan za Vašu nekretninu uopšte stupio u pregovore sa Vama. Vaša nekretnina mora da bude adekvatno oglašena da bi moglia da se proda, što će agencija-posrednik u prometu i zakupu nepokretnosti da obavi za Vas.

   Ako kupujete nekretninu, najvažnije je da proneđete odgovarajuću nekretninu. Morate da odredite lokaciju na kojoj želite da kupite nekretninu, morate da budete sigurni šta je za Vas prihvatljiva cena, da se usredsredite da na odgovarajućoj lokaciji pronađete nekretnine koje možete sebi da priuštite, da ne gubite vreme gledajući sve što je ponuđeno. Agencija-posrednik u prometu i zakupu nekretnina će Vam pronaći optimalno rešenje prilikom kupovine nekretnine. Biće uz Vas dok se ne uselite u nekretninu koju ste kupili uz njeno posredovanje. Njena pravnik će proveriti vlasničku dokumentaciju nekretnine koju kupujete, agent će pregovarati o ceni sa prodavcem, a biće Vam na usluzi u postupku dobijanja stambenog kredita, pomoćiće Vam u organizaciji selidbe i pružiti sve ostale usluge koje su neophodne da bi se kupovina nekretnine uspešno obavila.
   Ako iznajmljujete nekretninu najvažnije je da za što kraće vreme, pronađete zakupca koji će uredno izvršavati obaveze koje je prihvatio potpiosivanjem ugovora o zakupu. Ako Vam je potrebna nekretnina koju želite da iznajmite, najvažnije je da za što kraće vreme pronađete nekretninu, a da pri tom ne doživljavate svakodnevni stres prilikom razgledanja nekretnina koje ne zadovoljavaju ni minimum Vaših potreba. Angažovanjem agencije-posrednika u zakupu nekretnina učinićete proces iznajmljivanja nekretnine prihvatljivim za Vas, obezbedićete usluge profesionalaca koji za Vas imaju adekvatnu ponudu nekretnina koje se izdaju, odnosno klijenata koji žele da zakupe Vašu nekretninu.

   Klasternekretnine – najbrži i najsigurniji način da pronađete nekretninu

   Na internet portalu www.klasternekretnine.com možete da pronađete adekvatnu ponudu nekretnina koje se prodaju/izdaju. Naši članovi, koji se oglašavaju na internet portalu www.klasternekretnine.com su profesionalci, koji će Vam pružiti vrhunsku uslugu i osloboditi Vas stresa pri kupoprodaji, odnosno izdavanju nekretnina. Naši članovi imaju veliko iskustvo u poslu posredovanja u prometu i zakupu nekretnina. U sredinama u kojima posluju – u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu su se dokazali višedecenijskim radom. Sa Vama će zaključiti ugovor o posredovanju, koji će se utvrditi sva prava i obaveze koje Vi kao nalogodavci imate prema njima i oni, kao posrednici prema Vama.